Sluit

Advies nodig? Of een offerte op maat?
Neem contact op of stuur een e-mail.

0 Menu  

Gevel en dak beplating voor bedrijven en particulier

Meer dan 80.000 beplating materialen direct uit voorraad leverbaar

Je bent hier: HomeKlantenserviceLevering

Levering

Alle bestellingen worden speciaal voor u geproduceerd. Indien u voor maandag 12 uur besteld, leveren wij dit de vrijdag erop bij u aan huis. Indien u een andere leverdatum wenst, kunt op het bestelformulier de gewenste leverdatum invoeren, Wij bezorgen de gewenste materialen dan ook op deze dag. Uiteraard kan het voorkomen dat materialen om een bepaalde reden net even op zijn, waardoor leverdag niet haalbaar is. In deze gevallen nemen wij altijd vooraf contact met u op om een nieuwe datum te prikken. Ook bevestigen wij altijd uw bestelling met de leverdag. Wij werken met een extern transportbedrijf die materialen op route rijd. Hierdoor kunnen nooit toezeggingen doen hoe laat de chauffeur er zal zijn. Wel doet de chauffeur altijd 30 minuten vooraf een telefoontje naar u om te vertellen dat hij er aan komt. Indien u niet aanwezig kunt zijn, is dit geen probleem, wel willen we graag dit vooraf weten. Dit kunt u in het vakje “gewenste leverdag” er bij vermelden.

Materialen besteld voor maandag 12 uur worden de vrijdag erop afgeleverd !

Controleren materialen na levering.

Controleer samen met de chauffeur of u de gewenste hoeveelheid  materialen heeft ontvangen. Indien aantallen niet kloppen of materiaal heeft schade opgelopen bij transport vermeld dit direct op de vrachtbon. Informeer ook meteen Handelsonderneming Sjoerd de Boer) Bij transportschade zet het materiaal (dat nog op de pallets staat) altijd op de foto. Op deze manier hebben we nooit discussie met onze transporteur.

Pallets

Op de vrachtbon staan altijd de pallets vermeld. Hierbij staat ook vermeld of het een statiegeld pallet is. Statiegeld pallets komen we weer retour halen, hierover informeren wij u vooraf. Wegwerp pallets mag u houden. Bij twijfel kunt u altijd de chauffeur vragen. Wij behouden het voorrecht om statiegeld pallets achteraf in rekening te brengen, indien deze niet meer retour te halen zijn. kleine pallets kosten 50 euro incl btw.