Sluit

Advies nodig? Of een offerte op maat?
Neem contact op of stuur een e-mail.

0 Menu  

Gevel en dak beplating voor bedrijven en particulier

Meer dan 80.000 beplating materialen direct uit voorraad leverbaar

Je bent hier: HomeKlantenserviceBestelprocedure

Bestelprocedure

Bestellen:

Zet al je gewenste producten in het winkelmandje, vervolgens vul je in het bestelmenu jouw gegevens + de gewenste leverdag in (ma – vr).

Leverdag:

Indien je voor maandag 12 uur besteld, leveren we je de materialen op vrijdag aan huis met een trailer met kooiaap.

Afhalen         

Voorraadartikelen: Deze kunt u bijna altijd ophalen, wel moet u beslist even een belletje doen omdat we er niet altijd zijn !
Speciaal geproduceerde artikelen: Wij berichten u wanneer deze materialen binnen zijn en maken met u een afspraak over het ophaalmoment. (hier is heel veel in mogelijk, maar we zijn er niet altijd, daarom afspraak)

Bevestiging levering:

Binnen enkele uren na de bestelling, bevestigen we dat we op de gewenste leverdag gaan leveren. Indien we deze niet halen, nemen we uiteraard contact met u op.

Tijdstip van lossen op de leverdag:

De chauffeur heeft meestal ca 30 losadressen bij zich in de vrachtwagen, deze rijdt hij op route om zo snel en voordelig mogelijk zijn route te rijden. Ook moet de chauffeur regelmatig op adressen weer goederen laden, hierdoor is het onmogelijk om toezeggingen te doen over het lostijdstip. Wel hebben we een goede afspraak met onze transporteur dat hij 30 min vooraf een belletje doet op het opgegeven telefoonnummer.

Moet ik aanwezig zijn?:

Het liefst zien we dat er iemand aanwezig is. Dit mag ook een buurman of buurvrouw zijn. Indien je niet aanwezig kunt zijn is dit geen probleem. In dat geval plaats even een bordje op de locatie waar je het liefst ziet dat de goederen gelost worden. Op deze manier voorkomen we dat het op de verkeerde locatie staat. Vermeld ook even in het bestelmenu dat je niet aanwezig bent,  zodat wij dit op de pakbon kunnen zetten.

Hoe worden de goederen gelost:

De chauffeur komt met een vrachtwagen en kooiaap of met een trailer met kraan erop. De goederen staan op pallets. Met de kooiaap of kraan lost de chauffeur de goederen op de gewenste locatie. (Hij helpt niet mee om de goederen naar binnen te sjouwen!)

Statiegeld pallets:

De bestelde materialen worden op pallets gelost. Op de leverbon die u moet ondertekenen staat goed vermeld of het statiegeld pallets zijn of wegwerp pallets. (Ook kan u de chauffeur even vragen)
Statiegeld pallets brengen we u niet in rekening, maar halen we wel weer op. We berichten u enkele dagen na aflevering wanneer we de statiegeld pallets weer komen ophalen. Statiegeld pallets blijven eigendom van ons bedrijf, indien we deze niet retour kunnen halen.

Vragen:

Bel of mail gerust, we staan je graag te woord.