Sluit

Advies nodig? Of een offerte op maat?
Neem contact op of stuur een e-mail.

0 Menu  

Gevel en dak beplating voor bedrijven en particulier

Meer dan 80.000 beplating materialen direct uit voorraad leverbaar

Altijd. Service.

  • Afhalen uit voorraad mogelijk (op afspraak)
  • Aanhanger voor vervoer platen te huur
  • Je kunt met iDeal veilig betalen
  • Aangesloten bij webshop keurmerk, hierdoor leveringen tot € 10.000 gewaarborgd

 

Je bent hier: HomeDakpanplaten

Dakpanplaten

Grootste assortiment Dakpanplaten  van Friesland

Het grootste assortiment dakpanplaten van heel Friesland met de scherpste prijs
is te vinden bij gevelendakbeplating.nl.
Zowel de professional als de doe-het-zelver kan via onze website voordelig en eenvoudig dakpanplaten bestellen. Of het nu om 30, 300 of 3000 m² dakpanplaten gaat, voor ons is geen order te klein of te groot.
We kunnen alle kleuren, coatings, diktes en lengtes dakpanplaat  laten maken. De uitstekende service en goede prijs-/kwaliteitsverhouding zorgen er voor dat uw dak weer heel lang mee kan gaan.We hebben vele soorten, maten en kleuren dakpanplaten op voorraad liggen. U kunt dus direct afhalen of laten bezorgen. Tevens hebben wij een knabbelschaar om uw dakpanplaten op maat te knippen of aanhanger te huur om de platen naar uw eigen woning te vervoeren.

Waarom Dakpanplaten ?

Het grootste voordeel van dakplaten ten opzichte van dakpannen is dat je veel voordeliger uit bent.
Dit is niet vanwege de prijs per vierkante meter, daarin verschillen ze niet veel.
Dit is omdat dakpanplaten veel lichter zijn en daardoor kan de constructie waarop het word geplaatst ook goedkoper worden gebouwd.
Ook omdat het veel lichter is ben je veel minder uren kwijt aan het monteren van de dakpanplaten.
De dakpanplaten veel makkelijker in het onderhoud, doordat er geen vuil kan hechten op de gladde coating laag kan er ook geen alg-en mosvorming ontstaan.
Overige voordelen  zijn dat het de metalen dakpanplaten roestvrij zijn, onbrandbaar en bestand tegen ieder weertype.

De dakpanplaten kunnen worden bezorgd of afgehaald
Uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding dakpanplaten.
Grootste assortiment dakpanplaten van Friesland.

 

Uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding dakpanplaten.

Onze dakpanplaten hebben de scherpste prijs van heel Friesland en van hoogwaardige kwaliteit . De dakpanplaten hebben een lange levensduur, zijn licht van gewicht, zeer gemakkelijk te monteren en storm bestendig.
Gevelendakbeplating.nl staat er om bekend een van de scherpst geprijsde aanbieders van dakpanplaten te zijn in heel Nederland.
Lange levensduur: 15 tot 20 jaar. Vaak gaan onze dakpanplaten langer mee. Onze dakpanplaten  makkelijk in het onderhoud, doordat er geen vuil kan hechten op de gladde coating laag kan er ook geen alg-en mosvorming ontstaan.
Overige voordelen  zijn dat het de metalen dakpanplaten roestvrij zijn, onbrandbaar en bestand tegen ieder weertype.

De dakpanplaten kunnen worden bezorgd of afgehaald.

Afhalen of bezorgen van uw dakpanplaten kan bij ons in Friesland, heeft u geen aanhanger? Geen probleem deze kunt u gewoon bij ons huren.

Alle bestellingen worden speciaal voor u geproduceerd. Indien u voor maandag 12 uur besteld, leveren wij dit de vrijdag erop bij u aan huis. Indien u een andere leverdatum wenst, kunt op het bestelformulier de gewenste leverdatum invoeren, Wij bezorgen de gewenste materialen dan ook op deze dag. Uiteraard kan het voorkomen dat materialen om een bepaalde reden net even op zijn, waardoor leverdag niet haalbaar is. In deze gevallen nemen wij altijd vooraf contact met u op om een nieuwe datum te prikken. Ook bevestigen wij altijd uw bestelling met de leverdag. Wij werken met een extern transportbedrijf die materialen op route rijd. Hierdoor kunnen nooit toezeggingen doen hoe laat de chauffeur er zal zijn. Wel doet de chauffeur altijd 30 minuten vooraf een telefoontje naar u om te vertellen dat hij er aan komt. Indien u niet aanwezig kunt zijn, is dit geen probleem, wel willen we graag dit vooraf weten. Dit kunt u in het vakje “gewenste leverdag” er bij vermelden.

Materialen besteld voor maandag 12 uur worden de vrijdag erop afgeleverd !

 

Grootste assortiment dakpanplaten van Friesland.

Het grootste assortiment dakpanplaten van Friesland kunt u vinden in Reduzum. Wij kunnen alle kleuren, coatings diktes en lengtes dakpanplaat laten maken.
Geïsoleerde of ongeïsoleerde dakpanplaten dit allemaal is geen probleem. Voor vragen kunt u altijd bellen of langskomen.

Contactgegevens

Adres Buorren 19
Postcode 9008 SV Reduzum
E-mail info@gevelendakbeplating.nl
Telefoon 0566 840 367
Buiten kantooruren 06 518 97 846

 

 Populaire dakpanplaten: